top of page

aluminium jaloezie

DECORATIEF-BIJZONDERE RAAMVORMEN-ELECTRISCH BEDIENBAAR-112 KLEUREN

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar weet je niet welke soort raambekleding het meest geschikt is? Met een aluminium jaloezie zit je altijd goed. Aluminium jaloezieën filteren het daglicht prachtig en zijn de perfecte oplossing voor ieder raam. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in vele kleuren en gemakkelijk in onderhoud.

zonnelux-logo.png

KIES DE PERFECTE LAMELBREEDTE

Aluminium jaloezieën van Zonnelux zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm. Hoe breder de lamelbreedte, hoe meer lichtinval je behoudt in huis.

Met ladderbanden kun je de jaloezieën nog meer naar wens maken. Kies je voor brede ladderbanden van 25 mm of 38 mm? Of wil je liever een smalle? Dat is nu mogelijk met de nieuwe 10 mm ladderband. Deze kunnen gecombineerd worden met de 50 mm aluminium jaloezie!

plisségordijn-1024x1024.jpg
Aluminium jaloezie.jpg

Aluminium jaloezieën worden volledig op maat gemaakt en passen daarom altijd. Bovendien zijn vochtige ruimtes geen probleem door onze speciale bovenbak en onderlat die vocht- en schimmelwerend zijn. 

Een kleur maakt de ruimte en laat het spreken. Met het nieuwe enorme kleurengamma van meer dan 200 kleuren is er gegarandeerd één, of meer, die perfect passen in jouw interieur. Met een zachte kleur creëer je rust in de ruimte. Wil je meer warmte? Dan zijn aardetinten perfect. Wat je ook zoekt, voor iedere ruimte en iedere stijl is er een perfecte kleur beschikbaar. 

Met ladderbanden kun je de jaloezieën nog meer naar wens maken. Kies je voor brede ladderbanden van 25 mm of 38 mm? Of wil je liever een smalle? Dat is nu mogelijk met de nieuwe smalle 10 mm ladderband! Deze kan toegepast worden in combinatie met de 50 mm aluminium jaloezie!

EXTRA LICHTINVAL MET MEGAVIEW®

Met Megaview® voorzie je de jaloezieën van een bijzondere toevoeging. Het zorgt voor extra veel lichtinval en extra ruim zicht naar buiten toe. Megaview® bevat namelijk een speciale manier van tuimelen waardoor twee lamellen op elkaar schuiven met als gevolg een grote ‘kier’. Zo krijg je de perfecte lichtinval.

De Megaview® aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar voor de 25 mm en 50 mm lamelbreedtes.

aluminium-jaloezieën-megaview-1024x1024.jpg
aluminium-jaloezieën-in-de-badkamer-1024x1024.jpg

ALUMINIUM JALOEZIEËN OOK GESCHIKT VOOR DE BADKAMER

De aluminium jaloezieën van Zonnelux zijn geschikt voor de badkamer of andere vochtige ruimtes. Zorg wel dat de ruimte goed wordt geventileerd. Daarnaast mogen de aluminium jaloezieën niet direct in contact komen met water en zeep. Plaats de aluminium jaloezieën daarom niet te dicht bij de douche of het bad. 

GESCHIKT VOOR IEDERE RAAMVORM

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor deuren en ramen van iedere vorm, zoals ramen met een schuine kant (trapezium ramen) en draai-kiepramen. De aluminium jaloezieën worden op maat gemaakt en passen daarom altijd.

Wij adviseren je graag over de best passende raamdecoratie, want ieder raam verdient een sieraad.

Aluminium jaloezie.jpg
bottom of page