top of page

Toe aan nieuwe raamdecoratie? Leuk! Maar een keuze maken kan lastig zijn. Wij helpen je een keuze te maken aan de hand van je persoonlijke wensen.

 

Raamdecoratie is een sfeer bepalende factor in huis. Smaak en stijl zijn natuurlijk belangrijk, maar vergeet ook niet het bediengemakgeluidsdemping. Daarbij heeft natuurlijk ieder produkt verschillende eigenschappen.

We komen graag voor een advies bij je thuis

Bus png.png

houten jaloezie

DECORATIEF-BIJZONDERE RAAMVORMEN-ELECTRISCH BEDIENBAAR-89 KLEUREN

Een woontrend die al jaren populair is: het toepassen van natuurlijke en pure materialen in je interieur. Hout is een erg geliefd natuurlijk product. Het geeft de ruimte direct een warme en sfeervolle uitstraling. Raamdecoratie is dé sfeermaker in je interieur. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor houten raambekleding. 

Houten jaloezieën zijn de trend van dit moment. Je kunt kiezen voor jaloezieën met een zichtbare houtnerf of een gladde variant. Bovendien zijn houten jaloezieën en ladderbanden in allerlei modieuze kleuren leverbaar.

De nieuwe collectie houten jaloezieën bevat ook een viertal houtlook kleuren. Deze jaloezieën hebben het uiterlijk van een houten jaloezie, maar zijn gemaakt van pvc en daarmee geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer.

zonnelux-logo.png

FILTER HET DAGLICHT

Tussen de lamellen door schijnt het licht zo naar binnen. Met houten jaloezieën op maat kun je spelen met het licht. Op ieder moment van de dag creëren de jaloezieën een unieke lichtinval en een mooi lijnenspel op de muur of vloer. Dit is echt kenmerkend voor jaloezieën.

Op zoek naar shutters, maar past dit niet bij jouw raam? Houten jaloezieën van 65 mm creëren een shutterlook en laten dus extra veel licht binnen. Kies je daarbij ook nog ladderkoorden in plaats van ladderbanden? Dan is er nog meer ruimte voor het licht om binnen te komen. 

05-Designa-Heino-2020-DZ-768x768.jpg
Hoiuten jaloezie.jpg

NATUURLIJKE MATERIALEN

Houten jaloezieën passen perfect bij verschillende interieurstijlen. Van een modern tot een klassiek interieur. Het hout geeft je interieur direct een warme uitstraling en gezelligheid. Daarnaast zijn ze wat volume betreft wat groter (lees: dikkere lamellen) en dat zorgt weer voor extra body aan je ramen én de betreffende ruimte. 

Houten jaloezieën op maat worden met aandacht geproduceerd. We gebruiken lindehout en abachi voor een optimale levensduur. Een speciale lak zorgt dat het zonlicht de kleur van de lamellen niet of nauwelijks kan beïnvloeden. Zo kun je lang genieten van je sfeervolle houten jaloezieën. 

ZWARTE HOUTEN JALOEZIEËN

De zwarte houten jaloezieën zijn op het moment onwijs populair. Houten jaloezieën in de kleur zwart zijn stijlvol. Bij een modern of Scandinavisch interieur – met een minimalistisch uitstraling en een neutraal kleurenpalet – geven de zwarte lamellen het interieur extra body. We hebben verschillende afwerkingen, want het ene zwart is het andere niet.

De collectie houten jaloezieën van Zonnelux heeft een enorm aanbod aan lamelkleuren en ladderbanden. Stel een houten jaloezie samen die volledig past bij jouw wensen. 

46-Designa-Overbeeke-DZ-1024x1024.jpg
bottom of page