top of page

piet boon jaloezie

Toe aan nieuwe raamdecoratie? Leuk! Maar een keuze maken kan lastig zijn. Wij helpen je een keuze te maken aan de hand van je persoonlijke wensen.

 

Raamdecoratie is een sfeer bepalende factor in huis. Smaak en stijl zijn natuurlijk belangrijk, maar vergeet ook niet het bediengemakgeluidsdemping. Daarbij heeft natuurlijk ieder produkt verschillende eigenschappen.

We komen graag voor een advies bij je thuis

Bus png.png

STIJLVOL-ELECTRISCH BEDIENBAAR-8 KLEUREN

Samen met interieurdesigner Piet Boon heeft Zonnelux een achttal houten jaloezieën geselecteerd. De houten Piet Boon jaloezieën zijn – net zoals de Piet Boon shutters - in de herkenbare Piet Boon kleuren: wit, naturellen en grijzen. De Piet Boon raamdecoratie van Zonnelux is op deze manier gemakkelijk te combineren.

zonnelux-logo.png

LAMELBREEDTES EN LADDERBAND

De Piet Boon jaloezieën van hout zijn verkrijgbaar met een 50 mm en 65 mm lamelbreedte. Je kunt ook kiezen voor een 38 mm ladderband. De ladderbandkleuren zijn speciaal geselecteerd bij de kleuren van de houten jaloezieën.

Piet boon2.jpg
Piet boon3.jpg

EENVOUD EN STIJLVOL

Standaard worden de jaloezieën uitgevoerd met kleurgecoördineerde koorden en strak vormgegeven Piet Boon koordknoppen. De afrondingen van de koof zijn bovendien minimaal gehouden. De ponsgaten en zijkanten van de Piet Boon jaloezieën worden ook gelakt.

AMBACHT

De Piet Boon jaloezieën worden op maat geproduceerd. Bovendien is er oog voor detail bij de Piet Boon jaloezieën. We lakken de houten jaloezieën inclusief de ponsgaten en zijkanten. Op die manier krijg je een prachtig eindresultaat.

Piet boon4.jpg
bottom of page