top of page

Toe aan nieuwe raamdecoratie? Leuk! Maar een keuze maken kan lastig zijn. Wij helpen je een keuze te maken aan de hand van je persoonlijke wensen.

 

Raamdecoratie is een sfeer bepalende factor in huis. Smaak en stijl zijn natuurlijk belangrijk, maar vergeet ook niet het bediengemakgeluidsdemping. Daarbij heeft natuurlijk ieder produkt verschillende eigenschappen.

We komen graag voor een advies bij je thuis

Bus png.png

STRAK-ELECTRISCH BEDIENBAAR-387 KLEUREN

Rolgordijnen zijn ideaal voor elke woonstijl. Door de grote hoeveelheid kleuren en materialen passen ze in ieder interieur. Bovendien zijn er rolgordijnen op maat beschikbaar voor elk budget. Dat maakt dit type raamdecoratie al lange tijd erg geliefd.

zonnelux-logo.png

SPEEL MET HET LICHT

De juiste transparantie van het rolgordijn zorgt ervoor dat je prachtig met het daglicht kunt spelen. Op de slaapkamer is een verduisterend rolgordijn natuurlijk prettig, maar in de woonkamer heb je misschien voorkeur voor een transparante stof. Tegenwoordig zijn verduisterende witte rolgordijnen zelfs mogelijk!

rolgordijnen-dakraam-zolder-1024x1024.jpg
6a-1350x1352.jpg

KIES DE PERFECTE STOF

Mooie, kwalitatieve stoffen vormen de basis van onze collectie rolgordijnen. Ze zijn beschikbaar in allerlei soorten stoffen met verschillende texturen, prachtige dessins en meer dan 380 kleuren. Voor ieder interieur is er gegarandeerd een match.

De vochtbestendige stoffen zijn uitermate geschikt voor toepassing in de badkamer of keuken. Onze warmtewerende (screen) stoffen bevatten een coating met een aluminium laag. Deze reflecteert het daglicht en houdt de warmte buiten. Ideaal als oplossing voor een rolgordijn voor het dakraam.

Voor screenstoffen geldt: hoe donkerder de stof, hoe meer warmte het rolgordijn buiten houdt. Bij standaard rolgordijnstoffen is dit juist andersom. De lichte rolgordijnstoffen houden meer warmte buiten dan een donkere variant.

GESCHIKT VOOR IEDER RAAM

Of het nu gaat om rolgordijnen voor een dakraam, draaikiepraam, een groot of klein raam: dit raamdecoratie product is buitengewoon geschikt voor ieder recht raam.

Rolgordijn-zwarte-onderlat-2-1024x1024.jpg
Warmtewerende-rolgordijnen-1024x1024.jpg

UPGRADE JE ROLGORDIJN

Geef het rolgordijn een extra stijlvolle uitstraling met de verschillende beschikbare upgrades. Zo is de bovenzijde van het rolgordijn af te werken met een Fascia bovenbak. Deze vierkante bovenbak - in de kleuren wit, zwart of aluminium – heeft iets weg van een koof en geeft het rolgordijn meer body.

De profielkleuren van de onderlat, steunen en montageprofielen zijn af te stemmen op de kleuren van de rolgordijnstof. De beschikbare kleuren zijn: wit, crème, licht grijs, metaal grijs, zwart, RAL7016, aluminium én stainless steel.

Kortom, je kunt je rolgordijnen perfect matchen met jouw interieurstijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van zwarte systemen bij een zwart rolgordijn? Precies, dat is pas een stylish totaalplaatje!

Vind jij comfort echt belangrijk? En wil je alle raamdecoratie in huis met één druk op de knop bedienen? Kies dan voor raamdecoratie met elektrische bediening. Het bedienen van jouw raambekleding is dan super eenvoudig. Tegenwoordig kun je bij bijna alle producten kiezen voor elektrische bediening, zowel met accumotoren als bekabelde motoren. Een Zonnelux specialist kan jou adviseren over alle mogelijkheden.

AMBACHT

Prachtige stoffen vormen de basis van de rolgordijnen collectie. Het weefproces geeft de stoffen een rijke uitstraling. Het rolgordijn voegt daarom altijd extra sfeer toe aan jouw interieur. We behandelen sommige stoffen met een speciale coating zodat ze een extra warmtewerende eigenschap krijgen.

7a-2048x805.jpg

rolgordijn

bottom of page