top of page

plisse gordijn

DECORATIEF-BIJZONDERE RAAMVORMEN-ELECTRISCH BEDIENBAAR

zonnelux-logo.png

GESCHIKT VOOR IEDER RAAM

Plisségordijnen zijn geschikt voor iedere raamvorm. Denk daarbij aan rechte ramen, dakramen, ramen in het plafond, ronde ramen, ramen in de serre of ramen met een bijzondere vorm (trapezium/driehoek, vijfhoek, zeshoek). Voor nagenoeg ieder raam bieden wij een plisségordijn op maat.

plisségordijn-bijzondere-raamvorm-1024x1024.jpg
plisségordijnen-in-keuken-met-eettafel-1024x1024.jpg

TRANSPARANT OF VERDUISTEREND

Plissé is beschikbaar met zowel transparante als verduisterende stoffen. Het is zelfs mogelijk om een transparante en verduisterende stof in één product te plaatsen (dag & nacht model). De koorden van een plisségordijn lopen door de gaatjes van de geplisseerde stof en zijn daardoor zichtbaar. Een plissé is minder verduisterend dan een Duette®.

KLEUREN

De collectie plisségordijnen omvat veel stoffen van hoge kwaliteit, variërend van effen tot dessin/patroon tot structuur stoffen. Voor iedere kamer in je interieur is er wel een passende stof. Het complete aanbod kun je bekijken bij een Zonnelux specialist.

plisse in de keuken.jpg

PLISSÉ IN DE KEUKEN

In de keuken kan je plisségordijn natuurlijk sneller vies worden. Een aantal plissé stoffen zijn vuilafstotend en daarmee perfect geschikt voor de keuken. De keuken is tegenwoordig het hart van het huis. De plek waar je 's ochtends samen de dag start, waar aan de keukentafel wordt gewerkt en waar je 's avonds nog borrelt. Praktisch en sfeervol gaan in de keuken perfect samen. Raamdecoratie moet daarbij passen. Zonnelux specialisten geven je graag advies op maat over raamdecoratie in de keuken.

PLISSÉGORDIJNEN MET TOP DOWN BOTTOM UP

Het plisségordijn op maat maken we helemaal naar wens voor je, maar je kunt het openen van het plisségordijn ook naar eigen wens regelen. Wil je de bovenzijde van het raam openhouden voor voldoende daglicht, maar aan de onderzijde de inkijk tegengaan? Hang het plisségordijn dan aan de onderzijde van het raam. Met Top Down Bottom Up kun je daarnaast het plisségordijn ook in het midden van het raam hangen. Kortom; je kunt het plisségordijnen in ieder gewenste positie vastzetten. Dit maakt het plisségordijn op maat onwijs praktisch in gebruik.

plisségordijnen-woonkamer-TD-BU.jpg

Plisségordijnen op maat komen helemaal tot hun recht in jouw interieur. Het is een veelzijdig, decoratief, trendy en functioneel raamdecoratie product. Geschikt voor iedere raamvorm. Een plissé bestaat uit één laag gevouwen stof, die zich als een harmonica opvouwt als deze wordt opgetrokken.

bottom of page