top of page

Toe aan nieuwe raamdecoratie? Leuk! Maar een keuze maken kan lastig zijn. Wij helpen je een keuze te maken aan de hand van je persoonlijke wensen.

 

Raamdecoratie is een sfeer bepalende factor in huis. Smaak en stijl zijn natuurlijk belangrijk, maar vergeet ook niet het bediengemakgeluidsdemping. Daarbij heeft natuurlijk ieder produkt verschillende eigenschappen.

We komen graag voor een advies bij je thuis

Bus png.png

STRAK-ELECTRISCH BEDIENBAAR-122 KLEUREN

Duo rolgordijnen bestaan uit horizontale banen die met een uniek ontwikkeld systeem achter elkaar geschoven kunnen worden. Door het transparante karakter hebben duo rolgordijnen iets weg van vitragegordijnen, maar dan met een strak visueel effect.

zonnelux-logo.png

SPEELSE LICHTINVAL

Bij een duo rolgordijn draait het om de transparantie. Door de combinatie van een transparante, semi-transparante en verduisterende stof kun je het daglicht filteren op een manier die past bij je interieur en het moment van de dag.

2A-1350x1345.jpg
duo-rolgordijn-met-verduisterende-banen-1024x1024.jpg

VERDUISTEREND

Het is bij duo rolgordijnen op maat zelfs mogelijk om te kiezen voor verduisterende horizontale banen. Daarmee kun je met het duo rolgordijn de ruimte ook verduisteren.

DESIGNVOL SYSTEEM

De duo rolgordijnen collectie heeft niet alleen prachtige stoffen, maar ook een fraai design voor de systemen. Je kunt voor het systeem kiezen uit meerdere kleuren, zoals wit, crème, zwart en aluminium. Kies een mooie kleur die goed past bij de gekozen stof.

duo-rolgordijn-stainless-steel-systeem-1024x1024.jpg
7a-1-2048x818 (1).jpg

AMBACHT

Bij Zonnelux worden alle duo rolgordijnen gemaakt van de beste en meest duurzame stoffen. Zo heb je jarenlang plezier van een duo rolgordijn op maat in jouw interieur. Het speciale systeem maakt het mogelijk om de stoffen achter elkaar te schuiven voor een bijzonder effect.

KLEUREN

De duo rolgordijnen collectie biedt een ruime keuze aan effen, dessin en structuur stoffen in meerdere kleurstellingen en transparanties. 

duo rolgordijn

bottom of page