top of page

HORREN

Toe aan nieuwe raamdecoratie? Leuk! Maar een keuze maken kan lastig zijn. Wij helpen je een keuze te maken aan de hand van je persoonlijke wensen.

 

Raamdecoratie is een sfeer bepalende factor in huis. Smaak en stijl zijn natuurlijk belangrijk, maar vergeet ook niet het bediengemakgeluidsdemping. Daarbij heeft natuurlijk ieder produkt verschillende eigenschappen.

We komen graag voor een advies bij je thuis

Bus png.png

MOGELIJK MET ANTI POLLENGAAS-ALLE RAL KLEUREN MOGELIJK

Ventilatie is in iedere ruimte belangrijk. Je wilt dat de frisse lucht naar binnenkomt en insecten buiten blijven. En natuurlijk wil je optimaal genieten van het daglicht in huis. De horren op maat van Zonnelux zijn een effectieve oplossing om insecten buiten te houden én zijn bijna onzichtbaar.

zonnelux-logo.png

SOORTEN HORREN

Zonnelux heeft vier soorten horren in haar collectie: plissé hordeur, inzethor, voorzethor en rolhor. Welke hor het meest geschikt is, is deels afhankelijk van jouw raamtype. De plissé hordeur is geschikt voor een enkele en dubbele deur. De inzethor kan bij draai-kiepramen gemonteerd worden en de rolhor kun je toepassen bij zowel dakramen als plafondramen.

2a-1-1024x1024.jpg
horren-detail-1024x1024.jpg

DAGLICHT IN HUIS

De horren van Zonnelux hebben gaas van een fijne structuur. Dit horrengaas neemt weinig tot geen licht weg. Je kunt daarom optimaal blijven genieten van de zon en het daglicht in huis. De inzethor en voorzethor zijn leverbaar met anti-pollengaas (tegen meerprijs). De pollen hechten zich aan een speciale coating, waardoor er veel minder pollen binnenkomen. 

KEUZE UIT MEERDERE KLEUREN

Zonnelux levert standaard zwart horrengaas. Je kunt ook kiezen voor de veelgebruikte grijze uitvoering (uitgezonderd rolhor). Het systeem wordt geproduceerd in meerdere standaard kleuren, maar tegen meerprijs kan het systeem ook in iedere RAL-kleur of een aantal structuurlakken geleverd worden.

horren-gaasstructuur-1024x1024.jpg
hor-bij-draai-kiepraam-1024x1024.jpg

GESCHIKT VOOR DRAAI-KIEPRAAM

Tegenwoordig hebben huizen steeds vaker draai-kiepramen. Horren op maat zijn geschikt voor dit raamtype. De inzethor monteer je zelfs zonder boren of schroeven. Ideaal voor kunststof of aluminium kozijnen.

AMBACHT

We gebruiken voor de horren alleen de allerbeste materialen. De structuur van het gaas is zo fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen. Het voldoet daarmee aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

ambacht-horren-op-maat-gemaakt-2048x2046.jpg
bottom of page