top of page

ons team

ANNO 2017

Henk de Ruiter

Woningstoffeerder / eigenaar

Henkk de Ruiter

Henk is een ervaren stoffeerder en neemt zijn werk erg serieus. Of het nu gaat om raamdecoratie inmeten en plaatsen of een vloer egaliseren: "Alles moet perfect zijn en ik neem geen genoegen met minder. Ik neem dan ook mijn tijd voor iedere klus want alles moet goed worden opgeleverd. Ik houd van het vakmanschap en ben zeer tevreden als ik weer een mooie vloer heb

kunnen opleveren! "

Max Martens

Leerling woningstoffeerder

Max Martens

Max is onlangs aan ons team toegevoegd. Een fijne, leergierige jongen die het vak van stofferen in de praktijk leert van Henk. Ook voert hij all round werkzaamheden uit rondom het bedrijf.

WAAROM MARIMO?

Wij zijn er voor een persoonlijk en helder advies, mooie producten en eerlijke prijzen. Wij hebben altijd als doel onze klanten blij te maken met het totaalplaatje. Soms lukt dat met wat kleine toevoegingen en soms is er een gehele makeover voor nodig. Samen met onze klant komen we altijd tot een prachtig resultaat! Wij leveren en plaatsen daarbij alle produkten zelf. 

Een afspraak kan plaatsvinden in onze woonstudio of bij jou thuis.

Materialen plan

Marieke de Ruiter - Molenhuis

Interieurstylist / eigenaar

Marieke de Ruiter

" Met veel liefde en passie voorzie ik onze klanten van een nieuw interieur. Van het bedenken tot het uitvoeren hebben wij alles in eigen hand. Zo kunnen we zorgdragen dat het advies op de juiste manier wordt uitgevoerd.

 

Naast interieur- en verkoopstyling heb ik ook een cursus en workshops ontwikkeld, welke nu bijna 6 jaar goed draaien. Ook ben ik landelijk trainer voor Pronto wonen en Superkeukens en neem daar het creatieve deel voor mijn rekening."

bottom of page