DDOEN-Vishay_Portret-2 staand.jpg
Mensen zijn vaak onzeker en blijven maar twijfelen. Het is zó ontzettend leuk om alles samen te brengen in een concreet ontwerp waar ze helemaal happy mee zijn! . 

Over

ons

Marimo Styling is opgericht in 2017 door Marieke de Ruiter-Molenhuis. In 2019 is haar echtgenoot Henk er in gestapt als woning stoffeerder.

Marieke:

" Naast interieurs ontwerpen en verkoopstyling heb ik ook een cursus ontwikkeld voor beginnend interieurstylisten, welke nu al 4 jaar goed draait. Ondertussen ben ik ook landelijk trainer voor Pronto wonen en ook andere bedrijven schakelen mij in om trainingen en workshops te verzorgen."

Marimo Styling maakt een persoonlijk interieurplan en brengt eenheid in je interieur met een eigen twist. Ook voor de mooiste vloeren en raamdecoratie kunt u bij ons terecht.

 

 

 

 

 

 

Henk:

Henk is een ervaren stoffeerder en neemt zijn werk erg serieus. "Alles moet perfect zijn en neem geen genoegen met minder. Ik houd van het vakmanschap en ben zeer tevreden als ik weer een mooie vloer heb

kunnen opleveren! "

Wat kun je van ons verwachten?

Bij ons kun je terecht voor een persoonlijk en helder advies, mooie producten en eerlijke prijzen.

contact

Bus png.png
Tussentijd-3.jpg
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ik ben erg perfectionistisch en ik zorg altijd dat ik onze vloeren tot in detail netjes plaats en dat de klant 100% tevreden is.